Program de retail, gestiune și facturare pentru magazine și depozite

Noutăți si legislație

Pentru magazine

Smartsys Pos 220 ofera un sistem complet de gestionarea vânzărilor şi a stocurilor pentru orice activitate de retail (Magazin, Supermarket, FastFOOD, Restaurant). Se pot utiliza imprimante fiscale sau case de marcat fiscale pentru emiterea bonurilor fiscale existand compatibilitate cu toata gama DATECS (DP25, FT700, etc). Soluţia poate rula pe un singur calculator POS sau in retea FrontOffice-BackOffice.

vezi detalii

Automatizare, emitere si management facturi

Smartsys Pos Invoice ofera un sistem complet de gestiune / facturare engross folosind tehnologia CLOUD, clientul fiind independent. Accesul se face in pagini HTML, fara limita de accesari, nefiind necesare instalari la nivelul statiilor de lucru. De asemenea ofera facilitatea auto invoice pemitand facturarea automata a serviciilor catre o lista de clienti cu trimitere automata pe email a facturilor in format PDF.

vezi detalii

Management saloane si centre wellnes

Smartsys Wellness&SPA  reprezinta solutia software completa pentru managementul saloanelor cosmetice, a centrelor welness si SPA, permitand o evidenta interactiva a planului de rezervari in locatie, utilizand tehnologia CLOUD / HTML, cu servicii automatizate de mesagerie si forecast catre clientii beneficiarului. Editor campanii promotionale a evenimentelor cu transmitere automata pe email.

vezi detalii

SmartSys POS a lansat driverul propriu pentru managementul aparatelor fiscale DATECS

 SmartSys POS a lansat driverul propriu pentru managementul aparatelor fiscale DATECS, utilizand DUDE Com server, compatibil Linux / IOS / Windows, oferind sistemul propriu de raportare a incidentelor in actul vanzarii, erorile transmitandu-se direct in dispecerat.

vezi detalii

Actualizare calendar de activităţi ICI privitor la introducerea noilor aparate fiscale cu Jurnal electronic si transmitere la ANAF a informatiilor online

 Conform Ordonanţei de Urgenţă nr.91/2014, actualizată prin O.U.G.98/15.12.2016  şi O.U.G. 20/31.08.2017, termenele pentru punerea în aplicare a modificărilor prevăzute, sunt:

vezi detalii
null
Help Desk clienți.
Asistență online și on site 24/24, 7/7.