Soluții pentru magazine si supermarketuri

Noutăți si legislație

Pentru magazine

Smartsys Pos oferă sisteme minimale ce permit gestionarea vânzărilor şi a produselor. Se pot utiliza imprimante fiscale sau case de marcat fiscale pentru emiterea bonurilor fiscale. Soluţia poate fi compusă dintr-un singur sistem hardware sau dintr-o reţea de sisteme POS şi sistem de gestiune.

Datorită flexibilităţii sale sistemul se poate adapta cerinţelor concrete ale fiecărui beneficiar, indiferent de complexitate, performanţele sale fiind o garanţie a investiţiei. Implementarea soluției de retail SmartSys Pos  conduce la obţinerea unor beneficii imediate, determinate atât de creşterea volumului vânzărilor, cât şi de reducerea costurilor.

Pentru rețele de magazine

  Smartsys Pos  ofera cel mai stabil si complet sistem de gestiune pentru supermarket sau orice activitate de retail, prin implementarea solutiei Linux ca sistem de operare si respectiv prin utilizarea motorului de baze de date MySQL prezent in orice distributie.
Sistemul SMARTSYS POS 220 este compus din Imprimanta Fiscala si Programul de Gestiune complet , omologat fiscal de Ministerul de Finante, care include toate aplicatiile Front Office si BackOffice suficiente si necesare pentru orice supermarket. Sunt incluse toate modulele necesare programarii tuturor echipamentelor specifice retail: cantare, terminale portabile, imprimante de etichetare, scannere, si verificatoare de preturi.

   

Actualizare calendar de activităţi ICI privitor la introducerea noilor aparate fiscale cu Jurnal electronic si transmitere la ANAF a informatiilor online

 Conform Ordonanţei de Urgenţă nr.91/2014, actualizată prin O.U.G.98/15.12.2016  şi O.U.G. 20/31.08.2017, termenele pentru punerea în aplicare a modificărilor prevăzute, sunt:

vezi detalii

Calendar de activităţi ICI privitor la introducerea noilor aparate fiscale cu Jurnal electronic si transmitere la ANAF a informatiilor online

 Conform Ordonanţei de Urgenţă nr.91/2014, actualizată prin O.U.G.98/15.12.2016, termenele pentru punerea în aplicare a modificărilor prevăzute, sunt:

vezi detalii

SMARTSYS 220 WELLNESS - Sistem software profesional optimizat pentru toate activitatile de salon si centre medicale

Software performant care oferă funcționalitățile necesare oricarei activitati specifice saloanelor: evidenta programari, selectie servicii si personal calificat pentru acestea, evidenta pe produse si stocuri,  management clienti, rapoarte, real time acces, integrare casa de marcat etc.

Află detalii

SMARTSYS 220 FACTORY- Sistem de productie si pontaj pe operatiuni

Modul de productie performant care oferă funcționalitățile necesare producătorilor pentru a putea planifica și executa eficient comenzile de producție, pentru a răspunde rapid noilor cerințe ale consumatorilor, dar și a evidentia eficienta si productivitatea per punct de lucru.