Soluții cloud pentru restaurantul tău

Soft restaurant / Pos Mobil / Meniu digital / Monitor bucătărie / Self order / Integrare comenzi on-line

Noutăți si legislație

null

Smartsys Pos Restaurant  reprezintă alegerea si solutia completa pentru orice activitate ospitalieră. Indiferent dacă ai o singură locație sau un lanț național, prin intermediul Smarsys Pos Restaurant obții siguranta, simplitate si eficienta în managementul restaurantului.

vezi detalii
null

Smartsys Pos Terminal Mobil  cu o interfața simplă, intuitivă si oferind access rapid personalului tau la toate funcțiile importante, transmite instant comenzile către bar sau bucătărie,  fără a fi necesara deplasarea la sistemul POS central.

vezi detalii
null

Smartsys Pos Meniu Digital este o aplicație inovativă, un diferențiator în industria ospitalității care creste valoarea unei locatii. In plus, meniul digital poate fi accesat  prin scanarea unei etichete QR, clienții având acces la aplicatie direct de pe telefoanele sau tabletele personale, evitându-se astfel folosirea meniurilor clasice sau a tabletelor din locație.

vezi detalii

SmartSys POS a lansat driverul propriu pentru managementul aparatelor fiscale DATECS

 SmartSys POS a lansat driverul propriu pentru managementul aparatelor fiscale DATECS, utilizand DUDE Com server, compatibil Linux / IOS / Windows, oferind sistemul propriu de raportare a incidentelor in actul vanzarii, erorile transmitandu-se direct in dispecerat.

vezi detalii

Actualizare calendar de activităţi ICI privitor la introducerea noilor aparate fiscale cu Jurnal electronic si transmitere la ANAF a informatiilor online

 Conform Ordonanţei de Urgenţă nr.91/2014, actualizată prin O.U.G.98/15.12.2016  şi O.U.G. 20/31.08.2017, termenele pentru punerea în aplicare a modificărilor prevăzute, sunt:

vezi detalii

Soluții cloud pentru afacerea ta

gestiune&retail / automatizarea facturării / management saloane&wellness

Smartsys Pos 220 ofera un sistem complet de gestionarea vânzărilor şi a stocurilor pentru orice activitate de retail (Magazin, Supermarket, FastFOOD, Restaurant). Accesul este cu tehnologie  web,  astfel oriunde te vei afla si de pe orice terminal, mobil, tableta, laptop, esti permanent conectat la toata activitatea afacerii. Soluţia poate rula pe un singur calculator POS sau in retea FrontOffice-BackOffice.

vezi detalii

Smartsys Pos Invoice ofera un sistem complet de gestiune / facturare engross folosind tehnologia CLOUD, clientul fiind independent. Accesul se face in pagini HTML, fara limita de accesari, nefiind necesare instalari la nivelul statiilor de lucru. De asemenea ofera facilitatea auto invoice pemitand facturarea automata a serviciilor catre o lista de clienti cu trimitere automata pe email a facturilor in format PDF.

vezi detalii

Smartsys Wellness&SPA  reprezinta solutia software completa pentru managementul saloanelor cosmetice, a centrelor welness si SPA, permitand o evidenta interactiva a planului de rezervari in locatie, utilizand tehnologia CLOUD / HTML, cu servicii automatizate de mesagerie si forecast catre clientii beneficiarului. Editor campanii promotionale a evenimentelor cu transmitere automata pe email.

vezi detalii

Contactează-ne!

0720 396.732

Numele

Adresa de email

Număr telefon

Mesaj

null
Help Desk clienți.
Asistență online și on site 24/24, 7/7.